Børnehaver og vuggestuer

Dedikerede og kompetente vikarer

Som noget relativt nyt har vi hos Carelink skaleret op for vores pædagogiske vikarydelser til børnehaver og vuggestuer. Vi har hundredvis af pædagogiske vikarer tilknyttet vores vikarbureau, så vi kan hurtigt og effektivt finde den vikarassistance, du har brug for – uanset hvor eller hvornår, du har brug for det. Vi dækker hele landet, og vi har følgende faggrupper tilknyttet vores vikarydelser:

Erfaring og kontinuitet

Når man arbejder med børn er det afgørende med de rette kompetencer og den rette erfaring med pleje og støtte i børnehøjde. Men det er lige så vigtigt at skabe stabilitet og kontinuitet i børnenes hverdag. Derfor bestræber vi os altid på at tildele jer den samme vikar i tilfælde af vikariater af flere dages varighed. Og det kan vi gøre, fordi vi netop har så mange dedikerede og kompetente vikarer tilknyttet. Det giver dig tryghed som institutionsleder at vide, at du kan regne med den samme stabile bemanding i vores vikarydelser.

 

En vikar er ikke bare en vikar

Fælles for alle vores vikarer er, at de er godt klædt på til at varetage dine opgaver. Alle vores vikarer har i forbindelse med deres ansættelse fået gennemgået og valideret deres sociale og faglige kompetencer, og alle har naturligvis en ren straffe- og børneattest. Men dét, der adskiller Carelink-vikarer fra de fleste andre er, at de alle deler Carelinks ambition om at udvise den allerstørste omsorg og mest  respektfulde pleje, støtte og udvikling. Og det manglede da bare, når det er børn, vi har med at gøre.

Kontakt os, hvis du har brug for ekstra hænder

Hvis du har behov for ekstra hænder til at få dune vagtplaner til at gå op, så kontakt en af vores veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter på telefon 86133110 eller på mail: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Sammen finder vi den helt rette vikar til din daginstitution.

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk