Kunder

Sammen leverer vi den bedste omsorg til dine borgere og patienter

Hos Carelink ved vi, hvor vigtigt det er for dig som aktør i verdens bedste social- og sundhedssektor at levere den bedste service til borgere og patienter. Men vi ved samtidig, hvor udfordrende det kan være at få alle ender til at mødes og få alle vagtplaner til at gå op.

Carelink er sat i verden for at gøre vores kunders hverdag nemmere og levere den allerstørste omsorg og den mest respektfulde pleje. Med flere end 13.000 tilknyttede vikarer og teammedarbejdere udfører Carelinks medarbejdere hver dag tusindvis af vikaropgaver inden for alle social- og sundhedsfaglige og pædagogiske områder – og både i privat og offentligt regi.

Private

Et vikarbureau, der tilpasser hjælpen til dig og dine behov

Vi kan hjælpe dig med det samme og kan fortsætte, til du ikke længere har behov for hjælp. Se hvad vi kan tilbyde dig.

Sygehuse

Erfarne vikarer til landets sygehuse

CareLink kan levere kompetente vikarer til Danmarks sygehuse – alle dage, hele året rundt.

Børnehaver og vuggestuer

Den rette erfaring med pleje og støtte i børnehøjde

Vi har flere tusinde kompetente vikarer inden for det pædagogiske område, som har en bred erfaring fra daginstitutioner i hele landet.
Respirationscentre

Respirationsteams – en kerneydelse for Carelink

Alle vores respiratoriske hjælpere har været igennem et ansættelsesforløb, hvor deres kompetencer er blevet grundigt vurderet og verificeret.

Plejecentre og hjemmepleje

Vikarbureauet, der får din vagtplan til at gå op

I hele Danmark kan du møde vores kompetente og erfarne vikarer – på plejecentre, i hjemmeplejen, hos private plejefirmaer og rehabiliteringscentre.

Bosteder

Carelink – dit fleksible vikarbureau

Har du brug for flere hænder på holdet? Du kan møde Carelink vikarer rundt i hele Danmark på bosteder og bofællesskaber.

Tilmeld dig
Carelink vikarservice nu

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi kan levere den vikarydelse, du efterspørger.

Carelink leverer vikarløsninger indenfor følgende faggrupper i social- og sundhedssektoren.

Danmarks bedste vikarer

For at vi kan løse vores kunders vikaropgaver bedst muligt, er det vigtigt, at vi finder de bedst egnede vikarer til at udføre opgaverne. Vi er meget omhyggelige i ansættelsen af vores vikarer og teammedarbejdere, så de sociale og faglige kompetencer er kortlagt og bedst muligt matches med hver enkelt opgave.

Har du brug for hjælp

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi kan levere den vikarydelse, du efterspørger – med det samme. Kontakt os på telefon 86133110 eller skriv til os på vikar@carelink.dk

 

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk