Sygeplejestuderende

Vil du
være vikar hos
Carelink?

Ansøg nu

En uvurdelig hjælp og en vurderlig erfaring

Som sygeplejestuderende kan du få dig et vikarjob hos Carelink. Du får masser af uvurderlig hands on-erfaringer fra den virkelige verden, som du kan bruge aktivt som en del af dine studier. Og i den virkelige verden er den omsorg og pleje, du udviser til borgere og patienter, uvurderlig for både Carelink og for borgere og patienter.

Studiejobbet som sygeplejestuderendevikar hos Carelink er både udfordrende og fyldt med spændende opgaver og oplevelser. Og samtidig er du sikret en god løn og fleksible arbejdstider, som vil passe godt sammen med dine studieaktiviteter.

Som sygeplejestuderende vil du typisk få vikarjob på plejecentre og i hjemmeplejen.

Vi er glade, når du er glad

Carelink har tilknyttet rigtig mange sygeplejestuderende. Og det er afgørende for os, at det er en god oplevelse for dig at være vikar hos Carelink. Vi gennemgår sammen dine kompetencer, ønsker og erfaringer, så vi kan finde de vikarjob, der passer dig bedst. For kun når det er en god oplevelse for dig, kan du give den gode oplevelse videre til de borgere og patienter, der har brug for din omsorg og respekt.

OBS. bemærk venligst at du først kan blive sygeplejeskestuderendevikar, når du er færdig med 6. semester af sygeplejerskeuddannelsen

Se løn
og vilkår

Vi har den vikar, du har brug for

Vi prioriterer din løn og dine arbejdsvilkår – som vi også ved er vigtige for dig.

Sygeplejerske Mies historie

Jeg er SPL vikar hos CareLink, fordi jeg elsker at udfordre mig selv og lære nye ting, fordi jeg finder det inspirerende at møde nye mennesker, og fordi jeg værdsætter friheden i arbejdslivet.

Som vikar kan man til tider føle, at man er “kastet ud på dybt vand”, fordi man nemt kommer ud af sin comfort zone. Det kan virke skræmmende, men det er de gange, hvor jeg selv har følt, at jeg har lært allermest, fordi man finder ud af, at man kan meget mere, end man måske lige går og tror. Det synes jeg er utroligt givende, fordi det styrker mig som person, og fordi det samtidig er med til at udvikle min faglighed.

BE AWARE: Denne frihed er stærkt vanedannende!

Som vikar er man herre over sin egen arbejdstid, og for mig er det fantastisk, fordi det gør det nemt at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. 

Læs mere

Når man som vikar kommer rundt i landet, har man desuden det privilegium at møde et hav af forskellige kollegaer, som man kan lære en hel masse af. Man finder hurtigt ud af, at der ikke kun er én god måde at gøre tingene på, og denne viden er guld værd at tage med sig videre rundt.

Jeg synes personligt, at det er en virkelig fed følelse at kunne hjælpe fastansatte, patienter og borgere rundt omkring i landet, så de på dage, som ofte er præget af travlhed, kan føle sig trygge ved at have mig til at hjælpe den pågældende dag.

Så mit råd til nye vikarer er at springe ud i det og være åben over for alt, hvad vikarlivet har at byde på – for her er så ufatteligt mange spændende og lærerige oplevelser at hente, hvis man har mod på at “komme lidt på dybt vand”!

Gør som Mie, få et vikarjob hos Carelink

Ledige stillinger

Her kan du finde ledige stillinger hos vores kunder

Se flere stillinger

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du kan sende os en ansøgning via vores hjemmeside:

Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Indsend ansøgning
  2. Book en tid til en samtale
  3. Du bliver ringet op af vores rekrutteringskonsulent
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for Carelink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. For at være registret som aktiv vikar, skal du tage mindst en vagt om måneden. 

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på Løn og vilkår.

Du kan finde den her: Løn og vilkår - Carelink

Har du flere spørgsmål?

Elise Højgaard

Rekrutteringskonsulent
Sygeplejerske

+45 44 22 42 41
emh@carelink.dk

Løn og overenskomst som sygeplejerskestuderende vikar

Overenskomst pr.1. marts 2022

SygeplejestuderendeTimeløn
Dagvagt - hverdag (07.00-15.00)180,43
Hverdag - aften/nat (15.00-07.00)225,54
Fredag – aften (15.00-23.00)270,65
Weekend - dag (07.00-15.00)270,65
Weekend - aften/nat (15.00-07.00)315,75
Helligdag (07.00-15.00)360,86
Helligdag - aften/nat (15.00-07.00)405,97

Sygeplejestuderende er ikke omfattet af pensionsordning

Overenskomst

Se den gældende overenskomst her