Få et meningsfyldt vikarjob som seniorvikar hos Carelink

Bestem selv, hvor, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vores arbejde er for flere af os en stor del af vores identitet. Af samme grund vælger mange at blive på arbejdsmarkedet længere – også efter pensionsalderen.

Overvejer du, hvad den sidste tid på arbejdsmarkedet skal byde på? Eller er du en af dem, der ikke er klar til at stoppe med at arbejde? Ønsker du samtidig mere fleksibilitet, frihed og medbestemmelse i dit arbejde? Så kunne et job som seniorvikar være noget for dig.

Som seniorvikar hos Carelink tilbyder vi dig vagter inden for de områder, du kender og har arbejdet med gennem mange år. Om det er på et plejehjem, på et bosted eller i hjemmeplejen, så har vi vagterne til dig.

Vi har brug for dig, din erfaring og din viden

Det er helt op til dig, om du ønsker en enkelt, to eller mange vagter om ugen. Du har friheden til helt selv at bestemme. Og vi har masser af vagter med varierende timeantal. Ofte er vagterne mellem 4-8 timer. Men én ting er sikkert; vi har brug for din viden og din erfaring ude i kommunerne. Som seniorvikar hos Carelink er du en vigtig ressource for vores kunder, når de har brug for hjælp til at få vagtplanen til at gå op.
Vi hjælper dig godt og trygt igennem ansættelsen som vikar, og sender dig først ud på en vagt, når du føler dig godt klædt på og tryg ved at bruge Carelink-appen og vikarlogin.

Tjen 122.000 uden modregning i din pension
Som folkepensionist må du tjene godt 122.000 kr. (efter AM-bidrag er trukket) ved siden af din folkepension, uden at det får betydning for pensionstillægget, ældrechecken eller andre tillæg.
Grænsen for, hvad du årligt må tjene udover pensionen, er helt præcis 122.004 kr. Beløbsgrænsen nedsættes gradvist over året. Bliver du eksempelvis folkepensionist den 1.7., vil du kunne have en arbejdsindkomst på 61.002 kr. resten af året.

Vi tilbyder dig:

  • Et bagland, der støtter dig i en omsorgs- og respektfuld tilgang til arbejdet
  • Mulighed for selv at planlægge dit arbejdsliv
  • God løn og kørselsgodtgørelse jf. overenskomst
  • Et let og overskueligt vagtsystem, der er kompatibelt med din telefon
  • Mulighed for sparring med sundhedsfagligt uddannet personale

Vi forventer, at du:

  • Kan skabe sikre og trygge rammer med din faglighed
  • Kan sætte dig ind i den enkeltes behov og livssituation
  • Møder borgeren med et smil
  • Agerer professionelt, med respekt og omtanke

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Hele landet

Kontaktperson

Elise Højgaard

Rekrutteringskonsulent emh@carelink.dk

Om Carelink

Vi er blandt Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer – og det forpligter! Vi vil være den foretrukne leverandør af både fleksible og permanente sundhedsfaglige personaleløsninger. Vores kernekompetence består af vores evne til at levere høj service med fokus på borgeren. Vi gør alt, hvad vi kan for, at vores borgere, kolleger og kunder får den bedst mulige service og behandling. Derfor står vi altid til rådighed for dig som ansat, når du har brug for os. Det er uanset, om du ønsker sparring om en faglig udfordring eller blot et lyttende øre - når du bliver ansat hos Carelink, bliver du en del af vores Carelink familie.