Dygtig supervisor med erfaring indenfor børn og ungeområdet søges til Carelink’s Børn og Ungeafdeling på Fyn.

Carelinks Børn og Ungeafdeling søger en dygtig og erfaren supervisor, der kan yde supervision af vores medarbejdere der arbejder på forskellige typer af opgaver indenfor børn og ungeområdet.

Det er primært socialrådgivere, pædagoger, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter der varetager de konkrete opgaver.

Børn og ungeområdet er bredt og varetager opgaver indenfor det sundhedsfaglige, socialfaglige og pædagogiske område. Det kan være børn og unge, som er udfordret ift. ex. spiseforstyrrelser, selvskadende adfærd, angst, autisme, misbrug, kriminalitet, skolevægring, alvorlige fysiske sygdomme.

Der er tale om indsatser som ex. familiebehandling, aflastning, støttekontaktpersonordninger, overvåget og støttet samvær, aflastning, praktisk og pædagogisk støtte, tidlig og forebyggende indsats samt personlig hjælp og pleje.

Opgaverne løses primært i barnet eller den unges eget hjem. Der er ofte tilknyttet et team af flere medarbejdere på en opgave.

Mange af opgaverne er komplekse, hvorfor der kan være behov for professionel supervision, der kan udvikle nye handlemuligheder og give et ind- og overblik i forhold til den konkrete problemstilling.

Der er tale om en konsulentfunktion, hvor man aflønnes fra opgave til opgave. Der vil være god mulighed for selv at tilrettelægge de enkelte forløb.

Vi søger en supervisor med følgende kompetencer og kvalifikationer:

 • Relevant faglig baggrund som ex. socialrådgiver, pædagog eller psykolog.
 • Har en anerkendt supervisionsuddannelse
 • Fordel at have erfaring med spiseforstyrrelser
 • Erfaring i supervision af fagpersoner, der arbejder med børn og unge med særlige behov
 • Mulighed for at yde individuel og gruppe supervision
 • Anerkendende tilgang
 • Udviklende og støttende
 • Tilbyde konkrete redskaber og sparring
 • At fremme teamsamarbejdet
 • Skabe et trygt og stabilt supervisionsrum

Ønsker du at arbejde i Carelink’s Børn og Ungeafdeling under ordnede forhold, kan vi tilbyde dig:

 • Tæt sparring med Carelink’s Børn og Ungeafdeling
 • God løn efter gældende overenskomst med udbetaling hver 14. dag.
 • Pensionsordning

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så hvis du synes ovenstående lyder spændende, så sende os gerne en ansøgning samt et opdateret CV allerede i dag.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carelink’s Børn og Ungeafdeling på tlf. nr. 96193110 på hverdage mellem 8.00 – 15.30 eller send en mail til bogu@carelink.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til, at høre fra dig.

Del denne stilling

Information om stillingen

}

28. februar 2022

w

Samtaler holdes løbende

Sydjylland

Kontaktperson

Dorthe Dyrholm Harbo

+45 96 19 31 10 ddh@carelink.dk

Om Carelink

Hos Carelink har vi specialiseret os i at rekruttere, og formidle kompetente sundhedsfaglige medarbejdere til kunder i sundhedssektoren og private hjem. De nære relationer og det indgående kendskab til vores medarbejdere, vores kunders behov samt borgerens behov, er grundstenene i CareLink Det er Carelinks ønske, at vores kunder og vikarer oplever os som fair, ærlig og troværdig. Den gode personlige kontakt, er det der gør os i stand til at udvælge den helt rigtige medarbejder til hvert enkelt job, og dermed skabe kvalitet for vore kunder og medarbejdere. Carelink har overenskomst med relevante fagforbund.