Centeransvarlig søges til vaccineberedskab i Region Midtjylland

Vi søger skarpe centeransvarlige til vores vaccineberedskab i Region Midtjylland. Du skal kunne tiltræde med kort varsel og være i stand til at arbejde minimum 3 måneder. 

Din opgave bliver at sikre at det vaccinationscenter, som du bliver sat i spidsen for kører optimalt. Du skal sørge for bemanding og vagtplaner og sikre at varelager og materiel er på plads, så vores vaccinatører kan udføre deres opgave. Du forventes at tage aktiv del i den daglige drift der både indebærer praktiske og administrative opgaver.

Du er med andre ord operationelt dygtig og formår at få ting til at ske. 

Du skal være indstillet på at der især i starten af aktiveringsfasen kan forekomme lange arbejdsdage og du forventes at gå forrest og være til stede i hovedparten af vaccinationscenterets åbningstid. Inden aktivering vil du indgå som en aktiv del af det team der forbereder beredskabet hvor praktisk kunnen og en interesse for at organisere både fysiske lokationer og administrative opgaver er væsentlig.   

Du har formodentlig en baggrund indenfor retail-, event- eller eksempelvis sundhedsbranchen. Du er vant til at jonglere mange bolde i luften samtidig. Du formår at holde hovedet koldt, når det til tider er hektisk og du finder løsninger uden at gå på kompromis med den faglige kvalitet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektleder Lea Spange Holm på lsp@carelink.dk

Vi tilbyder en attraktiv løn, som afspejler arbejdsopgaven. 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.  

Del denne stilling

Information om stillingen

}

18. september 2022

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Lea Spange Holm

Projektleder lsp@carelink.dk

Om Carelink

Hos Carelink arbejder vi med mennesker. Og den personlige dialog og de tætte relationer til vores kunder, borgere og patienter og til hinanden som kollegaer er helt sikkert medvirkende til, at Carelink i dag er blandt landets største vikarbureauer inden for sundhedssektoren. Vores kerneværdier, omsorg og respekt, gennemsyrer måden, vi arbejder på. Vi har højt til loftet, vores organisation er flad, og vores omgangstone er uformel. Det trives vi bedst med. Og kun ved at trives med hinanden, kan vi bringe trivslen ud til borgere og patienter.