Vi støtter

Vi støtter Julemærkehjemmene 

Carelink overrækker check til Julemærkehjemmet

Vi ved, at mobning, ensomhed og lavt selvværd sætter dybe spor – både hos børn og voksne, og at det er noget, der kan følge én resten af livet. Derfor vælger Carelink hvert år at sende julegavebudgettet i retning af noget, der er til gavn og til glæde. Vi donerer således julegavebudgettet på 70.000 kr. til et barns ophold på et af Julemærkehjemmene i Danmark.

På Julemærkehjemmene får drenge og piger hjælp til at tackle mobning og overvægt. De bliver gladere, mere udadvendte og får nyt mod på livet.
Et Julemærkehjem er et midlertidigt ophold for børn, der har brug for at få hjælp til at bryde en ond cirkel og styrke selvværdet. Der findes fire Julemærkehjem i Danmark, og alle lægger vægt på en god og positiv livsstil til gavn for børnenes videre udvikling.

Vi har igen i 2022 overrakt en check på 70.000 kr. til Julemærkefonden.

Donerer 1 million kroner til Røde Kors

Sammen gør vi en større forskel.
Det er opløftende at se den store opbakning, som almindelige danskere, organisationer og private virksomheder giver krigsramte Ukraine i disse dage. Hos Carelink deler vi bekymringerne for de ukrainere, der har krigen helt inde på livet.
Derfor har vil valgt at støtte det vigtige arbejde, som @Danish Red Cross bidrager med. Vi har således doneret 1 million kroner til organisationens indsats i Ukraine.
Vi håber, at de danske virksomheder, som har mulighed for det, vil følge trop og støtte Ukraine med økonomiske midler. Ukrainerne har nemlig brug for al den hjælp, de kan få.

Vil du også

være en del af Carelink?

Har du spørgsmål?

Betina Skeel Jakobsen 

HR og rekrutteringschef

+45 44 22 42 41
bsj@carelink.dk