Carelink Norden har en stor nyhed! – Vi kan nu tilbyde vagter til basissygeplejersker og social- og sundhedsassistenter i Norge

Carelink Norden har en stor nyhed, som vi glæder os over at kunne dele med jer – vi har nemlig vundet licitation med flere kommuner i Norge.

Det betyder at Carelink Norden nu kan tilbyde vagter i både hjemmesygeplejen, på syge/plejehjem, på bosteder samt i lægehuse.

Arbejdet i kommunerne er ikke begrænset til specialsygepleje, hvorfor der nu hermed åbnes op for vagter til både basissygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.

Så går du med en drøm om at rejse til Norge og få dig nogle nye fantastiske oplevelser, ikke blot fagligt, men også kulturelt og naturmæssigt – Så er det dig vi mangler!

Arbejdet i Norge kræver:

  • Mindst to års erhvervserfaring
  • Norsk autorisation (denne skal blot søges en enkelt gang. Skulle det volde besvær, er vi dig gerne behjælpelige med vedledning i processen)

Kunne du være interesseret i sådanne vagter, eller har du måske uddybende spørgsmål – så tøv ikke med at henvende dig til os:

Tlf. 86 78 78 98 (08.00-15.00 på hverdage) eller mail. norden@carelink.dk 

Hos Carelink Norden er vi specialiseret i rekruttering til vikariater i både Danmark, i Norge og på Grønland og Færøerne. Carelink Norden er det helt rigtige vikarbureau for dig, der ønsker frihed, fleksibilitet, attraktiv løn og pension – og masser af uforglemmelige oplevelser.

Du kan læse mere på vores hjemmeside her: Sygeplejersker og jordemødre – Carelink

Venlig hilsen Team Carelink Norden

Du får masser af fordele som vikar hos Carelink Norden

Der er masser af fordele ved at være vikar. Du har masser af fleksibilitet i din ansættelse, og du har frihed til selv at bestemme, hvor, hvornår og hvor meget eller lidt du ønsker at arbejde.

Men hos Carelink Norden får du lidt ekstra. Hos Carelink Norden bliver du automatisk medlem af Visma Logbuy, som giver dig adgang til rabatter på alt fra oplevelser, hoteller, brændstof og på flere end 100 forskellige restauranter og en helt masse andet.

Vi sørger samtidig for at holde din faglighed opdateret med diverse kurser. Bl.a. gratis STAN- og AHLR-kurser med meget dygtige og kompetente undervisere.

 

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Norge

Kontaktperson

Charlotte Salling Bank

Tlf. +4586787898 E- mail. csb@carelink.dk

Om Carelink

Carelink Norden er et passioneret og specialiseret sundhedsfagligt vikarbureau for læger, jordemødre og specialsygeplejersker, der ønsker frihed, faglige udfordringer og uforglemmelige oplevelser. Carelink Norden har mere end 15 års erfaring med formidling af vikartjenester og rekruttering af læger, specialsygeplejersker og jordemødre til sygehuse i Norge på Færøerne og Grønland. Vores mangeårige erfaring og vores dedikerede fokus på jordemødre og specialsygeplejersker har givet os et unikt og indgående kendskab til de forhold, der gør sig gældende for netop jordemødre og specialsygeplejersker. Vi ved, hvad der rører sig, og vi ved, hvad vi taler om. Det giver tryghed for både os, vores vikarer og vores kunder.