Bliv afløser på et eller flere af vores respirationsteams i Region Midtjylland

Hjælp os med at gøre en forskel

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med et yderst veludviklet omsorgsgen? Så giver vi dig her mulighed for at gøre en forskel og bringe alle dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i jobbet som afløser på et eller flere af vores respirationsteams.

Carelink er Danmarks hurtigst voksende formidler af vikarer til pleje- og sundhedssektoren. Hver dag går vores tusindvis af vikarer på arbejde for at gøre en forskel hos dem, der har brug for os; de pleje- og omsorgskrævende borgere og patienter i Danmark.

Jobbeskrivelse

Som afløser vil du blive oplært hos en eller flere borgere i samme område i nærheden af din bopæl og kan træde til når der er brug for dig. Der vil være akutte vagter, hvor du skal komme hurtigst muligt, men også vagter som du bliver booket til fremadrettet.

Vi kan ikke garantere dig et timeantal som afløser, men der kan være mulighed for at få en fast stilling på eks. 8 eller 12 timer og så arbejde som afløser på andre teams udover det.

Erfaring med respiratorisk overvågning er ikke et krav, du vil skulle igennem et oplæringsforløb hos RCV (Respirationscenter Vest) og sidemandsoplæres hos de borgere, hvor du skal være afløser.

Vi tilbyder en god løn efter gældende overenskomst med lønudbetaling hver måned. Og derudover attraktiv pensionsordning og øvrige overenskomstsikrede vilkår.

Skal du være en del af Carelink?

Stillingen som afløser på team er både selvstændigt og krævende. Det er derfor vigtigt at du kan nikke ja til nedenstående kvalifikationer og kompetencer:

  • Du er uddannet som enten social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper
  • Du har lyst til at arbejde med respiratorisk overvågning
  • Du har en robust og beslutsom karakter
  • Du er omsorgsfuld og ansvarsfuld
  • Du er respektfuld i dine relationer og over for dine omgivelser
  • Du møder alle værdigt og ligeværdigt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er tryg ved at træffe egne beslutninger
  • Du er fleksibel og besidder gode samarbejdsevner
  • Du er ikkeryger

Og så er det er et ekstra plus hvis du samtidig er både glad og humørfyldt og evner at sprede god og positiv energi i din egen og andres hverdag.

Vil du gøre en forskel sammen med os?

Kan du se dig selv som en del af en omsorgsorganisation med hjerterne og værdierne på rette sted, og brænder du ligesom os for høj faglighed, ægte omsorg og dybtfølt respekt, så skynd dig at komme til tasterne. Vi har nemlig brug for dig til at gøre en forskel hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV til rekrutteringskonsulent Filori Selvi Aydin på fsa@carelink.dk

Del denne stilling

Information om stillingen

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Filori Selvi Aydin

Rekrutteringskonsulent Tlf. 44224241

Om Carelink

Hos Carelink arbejder vi med mennesker. Og den personlige dialog og de tætte relationer til vores kunder, borgere og patienter og til hinanden som kollegaer er helt sikkert medvirkende til, at Carelink i dag er blandt landets største vikarbureauer inden for sundhedssektoren. Vores kerneværdier, omsorg og respekt, gennemsyrer måden, vi arbejder på. Vi har højt til loftet, vores organisation er flad, og vores omgangstone er uformel. Det trives vi bedst med. Og kun ved at trives med hinanden, kan vi bringe trivslen ud til borgere og patienter.